Si fa 50 anys vam viure una explosió de canvi de valors socials en la generació del ’68 -com cantava Bob Dylan- i els temps no han deixat de canviar, ara el canvi ha pres més magnitud: es percep acceleradament entre les empreses i ja no només és necessari sinó que és imperatiu i urgent. Com gestionem responsablement la integració del desenvolupament sostenible des de la lògica corporativa?

A través d’aquest webinar intentarem entendre els nous desafiaments que s’imposen i com adaptar-nos, de la mà de Josep Maria Canyelles: expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Des del 2004 es dedica a promoure l’RSE per mitjà d’iniciatives com Responsabilitat Global. És president de TSR – Territori Socialment Responsable, des d’on es promou la iniciativa Edificis Positius, soci-consultor de Vector5 | excel·lència i sostenibilitat i coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya.

Aquest seminari online, fet en el marc del Postgrau en Gestió de la Responsabilitat Social i Corporativa (RSC), és d’inscripció gratuïta. Entra en aquest enllaç per obtenir els codis d’accés (seran enviats per correu electrònic abans de l’inici de la sessió)

Dia: 3 de desembre
Hora: 18h (GMT+1)
Lloc: online
Inscripció gratuïta

Programes relacionats: Postgrau en Gestió de la Responsabilitat Social i Corporativa (RSC)

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?