Fundació Viver de Bell-lloc (FVB)  i Territori Socialment Responsable SCCL (TSR) han signat un conveni de col·laboració per contribuir a la iniciativa Edificis Positius.

Les aliances estratègiques permeten assolir objectius comuns sumant el potencial de cada organització.

Aquesta iniciativa fa dels edificis un actor de canvi de les ciutats apoderant els ciutadans. Ambdues organitzacions entenem els veïns i veïnes com a persones capaces de canviar el seu entorn més immediat. Amb aquest conveni de col·laboració es vol aterrar aquesta sinergia.

Des d’Edificis Positius es proposen activitats i projectes per millorar les infraestructures i serveis dels edificis. Així, aquest edificis esdevenen més sostenibles i ecològicament compromesos

També es fomenta el consum d’energia i serveis responsables, així com l’activació del bon veïnatge en l’àmbit socioassistencial i solidari i també la cultura, l’esport o altres activitats cíviques i relacionals.

A partir d’ara i en el marc d’aquest conveni de col·laboració, TSR presentarà els serveis del Centre Especial de Treball Helix de Viver de Bell-lloc a les persones adherides a la iniciativa Edificis Positius.

  • T’interessa ser un Edifici Positiu? Descobreix la iniciativa aquí.
  • Vols conèixer els serveis de Helix de Viver de Bell-lloc? Fes una ullada aquí.

Font: www.viverlloc.cat

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?