• En el marc de la Setmana Natura 2021, Edificis Positius organitza la xerrada-taller virtual per descobrir les cobertes verdes als edificis de les ciutats i tots els beneficis que ens aporten, des de la mirada del Veïnatge Positiu.
  • Es tracta d’una activitat en línia oberta a tothom que tindrà lloc dimarts 3 de juny a les 18.00h, per a la qual cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Des d’Edificis Positius promovem la implantació de les Cobertes Verdes als edificis d’habitatges i oficines per recuperar els espais comunitaris que estan desocupats o infrautilitzats. Donem una segona vida als espais per generar espais de natura, biodiversitat i salut a les ciutats. La solució es troba en aquell terrat comunitari oblidat, que es pot convertir en un meravellós jardí comunitari on prendre el sol, incorporar terrasses, horts urbans i pèrgoles que ens facin ombra, ajudant així a aïllar tèrmicament l’edifici, millorar la qualitat de l’aire de la nostra ciutat i gaudir d’un espai de natura a casa nostra, ajudant a generar més biodiversitat.

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?