Des d’Edificis Positius us proposem idees per poder exercir com a Veí Positiu / Veïna Positiva.

Són accions que us ajudaran a impulsar la millora del vostre entorn des de casa.

Hi ha propostes senzilles, fàcils de fer, a altres més ambicioses que requeriran més implicació personal i de tota la comunitat. Tot arribarà!

Et proposem idees per començar per allò que més et vingui de gust.

Són iniciatives que permeten el bon veïnatge, que de retruc, augmenten directament el benestar de les persones. Poden ser com ara regar les plantes quan un veí o veïna està de vacances, a rebre paquets d’un veí o veïna absent, a ajudar a pujar la compra o fer-la per a un veí malalt, o intercanviar coneixements.

Si actuem en l’edifici, encara que no sigui estructuralment, ràpidament augmenta la qualitat de vida de les persones que hi viuen. Una simple planta a l’entrada de l’escala; animar els veïns a posar flors al balcó o convertir la terrassa comunitària en una coberta verda. O fins i tot, habilitar espais d’us comunitari per aparcar bicicletes o intercanviar llibres.

Podem estalviar si compartim serveis o gestionem col·lectivament els subministres. També podem reduir despeses mitjançant petites accions, com canviar bombetes; o grans projectes, com ara gestionar lloguer d’espais comuns o bé realitzar compres conjuntes.

T’animes a ser
Veí Positiu / Veïna Positiva?

 

VULL SUMAR-M’HI!