Us recomanemLa iniciativa Edificis Positius, liderada per TSR Territori Socialment Responsable, SCCL, una iniciativa social no lucrativa, ofereix a Veïns Positius i Veïnes Positives recursos presencials com tallers i virtuals com guies, rètols, manuals, espais de debat i bones pràctiques, entre d’altres, a través de la comunitat El Meu EP.

També està arribant ràpidament a acords de col·laboració amb empreses proveïdores de serveis per millorar la qualitat de vida tant dels edificis de les ciutats de Catalunya com de les persones que hi resideixen. Per mitjà de convenis de col·laboració, empreses que tenen incorporada la responsabilitat social i que comparteixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, poden ja oferir els seus serveis i activitats en condicions molt avantatjoses als veïns i veïnes i a les comunitats de propietaris.

L’acord de col·laboració estableix també que les empreses signatàries es comprometen a fer difusió i promoció de la iniciativa Edificis Positius entre els seus membres, associats i clients per tal de generar veïns i veïns positius, és a dir, activistes que promoguin activitats i projectes de millora de la qualitat de vida en la mateixa escala de veïnatge.

Cobertes verdes

El terrat comunitari oblidat es pot convertir en un meravellós jardí comunitari on prendre el sol, incorpor terrasses, horts urbans i pèrgoles que ens facin ombra, ajudant així a aïllar tèrmicament l’edifici i millor la qualitat de l’aire de la nostra ciutat.

Edificis Cardioprotegits

El teu edifici i totes les persones que hi viuen es poden cardioprotegir instal·lant un aparell DEA de reanimació cardiovascular per actuar davant d’una emergència sanitària, com una Aturada Cardio Respiratòria (ACR).

Estudi de biohabitabilitat a casa teva

Prevenim els contaminants que malmeten la nostra salut i que són invisibles als nostres sentits. L’estudi constitueix una visió professional de factors de risc a la llar que són estudiats, mesurats i interpretats de manera experta i objectiva, i presentats per escrit conjuntament amb els valors de referència internacionals recomanats per l’Institut alemany de la Bioconstrucció.

Empreses adherides
  • Tot
  • Convivència i resolució de conflictes
  • Cultura i oci
  • Edifici, rehabilitació i manteniment
  • Lloguer d’espais
  • Medi Ambient
  • Salut
  • Seguretat
  • Serveis a les persones

Arquitopia

Som una cooperativa d’arquitectura que dissenya i transforma espais adaptant-los a les necessitats de les persones seguint criteris sostenibles.

Carles Surià

Cerca a la llar d’elements contaminants que puguin pertorbar el son o causar malalties respiratòries o al·lèrgiques, entre altres afectacions o malalties

Efebé

Especialistes en adequar, equipar i mantenir els espais professionals  per convertir-los en llocs saludables, ergonòmics i eficients.

Movinhood

Movinhood és el portal de sostenibilitat que executa canvis cap a energia verda (electricitat i gas) i instal·lacions fotovoltaiques amb monitorització.

Natefi

Importadors i distribuïdors de calderes de biomassa, panells solars, aerotèrmia, terres, parets i sostres radiants. Suport al disseny d’instal·lació.

Oasiurbà

Serveis immobiliaris ètics. Treballen de forma horitzontal des de l’arquitectura, el dret i el treball social per garantir el dret a un habitatge digne.

PARC

PARC disposa d’una eina per compartir places d’aparcament entre ciutadans particulars. Economia circular per a places privades!

Raons

Disseny i execució de processos i accions de participació que acompanyen projectes d’arquitectura i urbanisme.

Reanima

REANIMA centra la seva activitat en la distribució de desfibril·ladors externs automàtics i formació en suport vital, desfibril·lador i en primers auxilis.

SaóPrat

L’EI SaóPrat és una empresa d’inserció que té dues línies de negoci.  Reformes integrals i manteniment d’edificis i disseny i comunicació.

Segurnomía

SEGURNOMÍA es crea l’any 2006, amb la missió de cobrir un buit important en matèria de seguretat, com és l’enginyeria i la consultoria i auditoria.

Suara Cooperativa

Suara és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb més de 35 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones.

Sud Energies

SUD Renovables ofereix projectes ‘claus en mà’ d’energies renovables. L’activitat principal és la instal·lació de panells fotovoltaics per autoconsum.

Tarannà Viatges amb Sentit

TARANNÀ és una agència de viatges de turisme sostenible.

Tésera Mediació

Associació especialitzada en formació, intervenció i assessorament en gestió de conflictes i pràctiques restauratives.

Viver de Bell-lloc

La FUNDACIO VIVER DE BELL-LLOC és una entitat sense ànim de lucre que treballa en jardineria per la integració laboral i social de les persones amb discapacitat psíquica i trastorn mental sever.

Avantatges per a les empreses de serveis als edificis

Accedir a un públic prescriptor

Amb Edificis Positius, tenen l’oportunitat d’establir un diàleg amb la comunitat de Veïns Positius i Veïnes Positives, un grup de persones compromeses amb la societat i que busquen camins per a millorar el seu entorn. Persones que actuen com a prescriptores dins de la seva comunitat i, fins i tot, són usuàries pioneres en adaptar noves formes de vida i de consum (early adopters).

 Voluntariat corporatiu per al personal

A més a més, des d’Edificis Positius els oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona treballadora i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

 Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses poden establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació els permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius i Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

 Desenvolupar la seva RSE

Les convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor tot desenvolupant la seva responsabilitat social empresarial (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-les totalment en la iniciativa.

© 2019-2021 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?