La iniciativa Edificis Positius, liderada per TSR Territori Socialment Responsable, SCCL, una iniciativa social no lucrativa, ofereix a Veïns Positius i Veïnes Positives recursos presencials com tallers i virtuals com guies, rètols, manuals, espais de debat i bones pràctiques, entre d’altres, a través de la comunitat El Meu EP.

També està arribant ràpidament a acords de col·laboració amb empreses proveïdores de serveis per millorar la qualitat de vida tant dels edificis de les ciutats de Catalunya com de les persones que hi resideixen. Per mitjà de convenis de col·laboració, empreses que tenen incorporada la responsabilitat social i que comparteixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, poden ja oferir els seus serveis i activitats en condicions molt avantatjoses als veïns i veïnes i a les comunitats de propietaris.

L’acord de col·laboració estableix també que les empreses signatàries es comprometen a fer difusió i promoció de la iniciativa Edificis Positius entre els seus membres, associats i clients per tal de generar veïns i veïns positius, és a dir, activistes que promoguin activitats i projectes de millora de la qualitat de vida en la mateixa escala de veïnatge.

Empreses adherides
Avantatges per a les empreses de serveis als edificis

Accedir a un públic prescriptor

Amb Edificis Positius, tenen l’oportunitat d’establir un diàleg amb la comunitat de Veïns Positius i Veïnes Positives, un grup de persones compromeses amb la societat i que busquen camins per a millorar el seu entorn. Persones que actuen com a prescriptores dins de la seva comunitat i, fins i tot, són usuàries pioneres en adaptar noves formes de vida i de consum (early adopters).

 Voluntariat corporatiu per al personal

A més a més, des d’Edificis Positius els oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona treballadora i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

 Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses poden establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació els permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius i Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

 Desenvolupar la seva RSE

Les convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor tot desenvolupant la seva responsabilitat social empresarial (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-les totalment en la iniciativa.

© 2019-2020 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant
o

Inseriu les vostres dades d'accés

o    

Forgot your details?

o

Create Account