entrada-Edificis-Positius_La-història-de-Norma-Cook-i-Chris-Salvatore.png

Quan des de la cooperativa TSR presentem el projecte “Edificis Positius”, moltes persones ens pregunten quines accions poden dur a terme per transformar la societat. Detectem moltes ganes de poder convertir-se en agent de canvi, agent de canvi en positiu. 

Avui, us volem presentar un cas que creiem que us farà reflexionar i que, com veureu, porta la idea del veïnatge positiu fins al màxim exponent. Fa uns dies, vam llegir al web (Postureo Viral) la història del Chris Salvatore, un jove dels Estats Units de 31 anys. El Chris és veí de la Norma Cook, una dona de 89 anys amb leucèmia. 

La Norma, com és més habitual del que creiem en una societat com la nord-americana, no es podia permetre pagar el cost d’una assistenta personal. Per això, en Chris va dur a terme una de les accions de bon veïnatge més impressionants que hem vist mai. 

El jove va decidir explicar el cas de la Norma en una plataforma de microfinançament (crowdfunding), GoFundMe. Necessitava obtenir més de 56.000 euros. Ho va aconseguir en tant sols una setmana. 

Sense cap mena de dubte, aquest fet l’honora. I molt. Però en Chris no en va tenir prou. Volia seguir sent un alè de positivitat i d’optimisme per a la seva estimada veïna Norma. 

La història de la Norma Cook i en Chris Salvatore

Per això, al llarg dels següents mesos, tot i tenir els diners per poder contractar una assistenta personal, no es va separar de la Norma. Sortien junts a fer escapades, la cuidava, compartien temps i experiències, etc.

A vegades no som prou conscients de la necessitat de ser Veïns Positius i Veïnes Positives. Tothom té una vida atrafegada, moments d’estrès que volem compartir. El Chris va convertir-se en un autèntic recolzament per a la Norma i, des d’Edificis Positius, ens n’alegrem. 

Perquè aportant el nostre granet de sorra, per petit que sigui, farem que el món sigui una mica millor. I, sobretot, aconseguirem convertir-nos en agents de felicitat. 

Així doncs, animeu-vos a ser Veïns Positius i Veïnes Positives . 

Som-hi! 

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?