Us recomanemTSR Territori Socialment Responsable SCCL, som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre.

El propòsit que ens mou és el de contribuir a fer un món millor i fomentar el bé comú a partir de desenvolupar una major consciència ciutadana i organitzacional.

A TSR tenim per missió fomentar el desenvolupament sostenible, concretament, territoris socialment responsables. Ho fem aplicant i ajudant a implementar models de gestió en les organitzacions i en els territoris; i que creïn, alhora, valor econòmic i valor social.

Fem dels edificis un actor de canvi de les ciutats apoderant els ciutadans, organitzats en comunitats de propietaris i veïns, generant un nou àmbit des d’on abordar els reptes de civisme i sostenibilitat.

Viure positivament l’experiència de ser veïns i veïnes. Fem de les persones veïnes ciutadanes desenvolupant una major consciència social i afavorint l’experiència personal i col·lectiva de creixement en qualitat humana en la vida comunitària.

L’equip de TSR el formem persones amb contrastada experiència en la gestió de projectes que tenen com a principal objectiu millorar la societat des de les seves especialitzacions professionals.

Josep Maria Canyelles
Direcció

Marta Ribera
Comunicació estratègica

Mercè Casals
Territori i Organització

 

Daniela Toro
Empreses i voluntariat

Xevi Agulló
Administració i Sistemes

 

Memòria d'activitats

Compromisos responsables de TSR

TSR SCCL és una empresa compromesa amb una gestió responsable. Els nostres compromisos es basen en:

  • Compromís amb el desenvolupament sostenible, que es concreta en el suport a l’Agenda 2030 de Nacions Unides i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest compromís queda avalat estatutàriament ja que som de les poques empreses que ho tingui reflectit als Estatuts.
  • Des d’un punt de vista de l’activitat professional, TSR SCCL assumeix per al seu equip i dona suport al Codi deontològic de la professió de consultoria en RS i Sostenibilitat, que persones membres de la cooperativa van contribuir a elaborar.
  • En tant que cooperativa, TSR SCCL es fa seus els valors cooperatius promoguts per l’Aliança Cooperativa Internacional així com els principis cooperatius, que són pautes mitjançant posar en pràctica els valors.
  • En tant que empresa no lucrativa, TSR SCCL es fa seva la Carta de Principis de l’Economia Solidària.
  • En el vector laboral, TSR SCCL dona suport al Manifest Factor Humà de les organitzacions compromeses amb el valor de les persones i està compromesa amb la Reforma horària.
  • TSR SCCL dona suport als dos Manifest per uns Territoris Socialment Responsables, de Sitges (2007) i de Vilanova (2017) que van ser promoguts pels socis de TSR SCCL.
  • TSR SCCL assumeix l’Ideari Respon.cat de la Responsabilitat social, que socis de la cooperativa van contribuir a elaborar.
  • TSR SCCL és empresa membre de l’associació Respon.cat, iniciativa per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya, i hi col·labora intensament i forma part de grups de treball.
  • Des d’un punt de vista de gestió de l’RSE, TSR SCCL aplica una eina pròpia, la Pauta de progrés en la gestió de la Responsabilitat Social.
  • TSR SCCL assumeix i dona suport a l’Economia del Bé Comú i s’autoavalua amb el Balanç del Bé Comú.

Sigues
Veí Positiu / Veïna Positiva

Si creus en les persones, en que tots podem fer coses, per petites que siguin, per aconseguir un món millor… tu ets dels nostres!

© 2019-2021 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?