TÉSERA-LOGO

Després de 10 anys de treball com a mediadors i mediadores comunitàries, decidim ajuntar-nos per començar a elaborar projectes compartits on decidir què i com treballar, sumant coneixements i experiències i explorant nous terrenys creatius en el món de la gestió dialogada de conflictes. Des de 2016 estem constituïts com a associació per seguir desenvolupant la nostra feina, la qual desenvolupen en l’àmbit de la intervenció directa en l’àmbit públic i privat en relació a la gestió de conflictes vinculats al dret privat.

Igualment som formadors i assessors en gestió de conflictes i pràctiques restauratives a organitzacions, entitats i organismes.

Des de 2018 som membres de l’Acord Ciutadà per una Barcelona

Serveis a Veïns Positius i Veïnes Positives

En l’àmbit de la promoció del veïnatge positiu oferim espais de gestió, capacitació i empoderament de comunitats per a la gestió adequada de la convivència i superació dels conflictes.
Acompanyem en processos de presa de decisions, de (re)organització i de gestió de les dificultats que tot grup humà es troba arran de compartir espais, projectes i vides.

Contacteu amb Tésera Mediació

  0 Comentaris

  Deixeu un comentari

  © 2019-2023 Edificis Positius

  Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

  CONTACTEU-NOS

  Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

  Enviant

  Inseriu les vostres dades d'accés

  Forgot your details?