Us recomanemLogo_SUD RENOVABLES

SUD ENERGIES RENOVABLES, SL ofereix projectes claus en mà en l’àmbit de les energies renovables, des de l’any 2005.

L’activitat principal és la instal·lació de panells solars fotovoltaics en cobertes, per a l’autoconsum de l’energia generada en el mateix edifici. Per al desenvolupament de l’activitat compta amb un grup de més de 35 persones professionals de diferents especialitats, compromeses amb la sostenibilitat, la qualitat, i la honestedat, valors fundacionals de l’entitat.

SUD Renovables s’encarrega de tot el projecte des del principi fins a la fi, per tal que el client no s’hagi d’ocupar de res. Això inclou el disseny previ, la tramitació de permisos, el subministrament i instal·lació dels equips i materials, la posada en marxa i legalització, i el posterior seguiment i manteniment, si fos d’interès del client. Les tasques d’instal·lació i de manteniment posterior es realitzen per part de personal propi del grup.

Serveis a Veïns Positius i Veïnes Positives

El servei que ofereix SUD Renovables als Veïns Positius i les Veïnes Positives és la instal·lació, en modalitat ‘claus en mà’, de panells solars fotovoltaics en la mateixa coberta de l’edifici, per tal d’autoconsumir l’energia generada. Amb o sense bateries.

Aquestes instal·lacions poden aportar un estalvi del 90% en la part variable de la factura elèctrica, en el cas de fer ús de bateries. I d’un 30%-40% en el cas de no incloure equips d’acumulació (bateries).

El termini d’execució es troba al voltant dels 3 mesos, depenent de la velocitat de resposta de les administracions, sobretot municipal. La vida útil de la instal·lació és de més de 25 anys. L’autoconsum pot ser individual per cada veí i veïna, o pot ser compartit entre diferents veïnes i veïns. També pot plantejar-se per cobrir els consums comuns de l’edifici.

Contacteu amb SUD ENERGIES

0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

© 2019-2020 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?