Logo Suara Cooperativa

Suara és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb més de 35 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones. Té com a missió transformar l’entorn social, millorant la realitat de les persones mitjançant serveis de qualitat arrelats al territori, que promoguin el seu benestar i creixement, des d’un projecte empresarial cooperatiu.

Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència; infància i famílies; benestar i salut; gent gran, educació, formació i ocupació, entre d’altres. Dona resposta a les necessitats d’atenció, suport, assistència i educació d’infants i joves; de famílies; de persones que requereixen algun tipus de suport per a ser més autònomes; de persones que volen entrar en el mercat laboral o tenen com a objectiu millorar professionalment.

L’any 2018, Suara va atendre més de 46.000 persones a Catalunya, amb 4.219 llocs de treball. Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable.

Serveis a Veïns Positius i Veïnes Positives

Serveis d’atenció domiciliària

– Serveis d’atenció personal: Suport en la higiene, cura personal, ajuda en el vestir. Cura i control de l’alimentació. Cura de la salut i control de la medicació. Companyia, suport en l’organització domèstica. Mobilització i transferència dintre de la llar. Acompanyament fora de la llar (gestions, visites mèdiques, compres…)

– Serveis de caràcter domèstic: Neteja quotidiana i general de l’habitatge. Neteja a fons. Rentat, planxat i repàs de la roba.

Serveis de salut personalitzats

– atenció a persones amb malalties oncològiques: orientació, assessorament i cures addicionals que no estan incloses en el tractament de la malaltia (suport emocional, control del dolor, orientació i assessorament…)

– atenció a persones amb malalties cròniques: disseny d’un pla de salut a mida

– atenció a persones amb malalties avançada o en fase terminal. Cures pal·liatives a domicili per tal que la persona pugui romandre a casa seva fins al final i en companyia dels seus éssers estimats.

Contacteu amb Suara Cooperativa

  0 Comentaris

  Deixeu un comentari

  © 2019-2023 Edificis Positius

  Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

  CONTACTEU-NOS

  Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

  Enviant

  Inseriu les vostres dades d'accés

  Forgot your details?