logo SEGURNOMÍA

SEGURNOMÍA es crea l’any 2006, amb la missió de cobrir un buit important en matèria de seguretat, com és l’enginyeria i la consultoria i auditoria.

SEGURNOMÍA és una empresa creada l’any 2006, amb la missió de cobrir un buit important en matèria de seguretat, com és l’enginyeria i consultoria. Neix amb la vocació d’analitzar els riscos dels nostres clients, analitzant les característiques físiques de l’entorn i del propi edifici a avaluar, i tots els factors externs i interns que tenen una evident incidència en la seguretat, i a partir d’aquí recomanem les millors mesures per a la seva protecció.
Amb molts anys ja d’experiència, i després de treballar amb clients tan prestigiosos com el MNAC, Aeroport de Barcelona, etc. SEGURNOMÍA ha decidit bolcar tota aquesta experiència i know-how, cap a un dels sectors més castigat per la delinqüència comuna i pel risc d’incendi amb víctimes: el sector residencial.
Un dels valors fonamentals de tot el nostre personal és la implicació en el projecte, fent seus els problemes del client i buscant sempre les solucions més eficients, seguint estrictes criteris d’eficàcia, economia i legalitat.

Serveis per a Veïns Positius i Veïnes Positives

Un expert de seguretat de SEGURNOMÍA visitarà l’Edifici Positiu, identificant les amenaces les amenaces i vulnerabilitats del mateix en el seu conjunt, analitzant tots els factors externs i interns que tenen una evident incidència en la seguretat dels seus ocupants. A continuació es procedirà a avaluar el nivell de risc des del vessant de la seguretat de les persones, emetent el corresponent Informe d’Auditoria.

En el document s’inclouran les recomanacions per a elevar el nivell de seguretat, amb especial atenció al risc d’incendis. Segons l’informe de la Fundació MAPFRE, l’any 2017 es va saldar amb 212 morts (144 en el seu propi domicili). D’elles, el 46,1% tenien més de 65 anys. A més, les persones fins a 80 anys multipliquen per 6 les seves probabilitats de perdre la vida en un incendi o explosió en habitatge.

Tot això contribuirà a elevar el nivell de seguretat dels ocupants de l’immoble, contribuint d’aquesta manera a fer d’aquest un autèntic Edifici Positiu.

Contacteu amb Segurnomía

  0 Comentaris

  Deixeu un comentari

  © 2019-2023 Edificis Positius

  Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

  CONTACTEU-NOS

  Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

  Enviant

  Inseriu les vostres dades d'accés

  Forgot your details?