Logo Reanima

REANIMA centra la seva activitat en la distribució de desfibril·ladors externs automàtics i formació en suport vital, desfibril·lador i en primers auxilis.

La distribució de desfibril·ladors la realitzen en diferents formats: compra, rènting o lloguer puntual. La seva clientela potencial pot ser ajuntaments, empreses, comunitats de veins, centres cívics, etc. Tenen un ventall molt gran sobre on ubicar un desfibril·lador, no obstant la seva instal·lació ha d’anar acompanyada de formació en el seu ús així com formació en primers auxilis per a qui ho desitgi.

Serveis a Veïns Positius i Veïnes Positives

El que Reanima pot aportar a Veïns Positius i Veïnes Positives és el concepte de comunitats cardioprotegides, la idea recau en escoltar la necessitat de la comunitat (nombre de persones veïnes, edat d’aquestes, nombre de plantes, ubicacions,…) en funció de la necessitat real, i preparar un programa de cardioprotecció: adquirir desfibril·lador en format compra, rènting o lloguer, i formació, ja siguin reglada (títol oficial i cursos de 6 hores) o formacions de divulgació (tallers de 90 minuts) per tal d’ensenyar a tothom com podem salvar una vida.

Contacteu amb Reanima

  Vull rebre informació sobre noves activitats, avantatges i recursos per a un veïnatge positiu

  He llegit i accepto les condicions de la Política de Privacitat

  Serveis especials per a Veïns Positius i Veïnes Positives

  0 Comments

  Leave a reply

  © 2019-2023 Edificis Positius

  Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

  CONTACTEU-NOS

  Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

  Sending

  Log in with your credentials

  Forgot your details?