Logo Efebé

Especialistes en adequar, equipar i mantenir els espais professionals  per convertir-los en llocs saludables, ergonòmics i eficients.

Especialistes en analitzar les necessitats dels espais per definir i projectar solucions d’innovació per organitzacions dels sectors d’educació, residències de gent gran, empreses i corporacions, centres esportius i centres mèdics,  i convertir-los en llocs saludables, ergonòmics i eficients. En aquests sectors cal una cura especial pels espais,  el transit de persones produeix un desgast permanent, han d’estar en  perfecte estat de higiene i conservació, han de complir normatives de pública concurrència i és important que la imatge estigui cuidada per garantir el benestar de la clientela i la reputació dels centres. Volen ser un referent en la transformació de les organitzacions, donant resposta a les necessitats emergents de persones treballadores i usuàries. La seva proposta de valor des d’una visió 360º dels espais actua en 4 grans àmbits: disseny dels espais, construcció, equipament i manteniment posterior, difícils de trobar en una única empresa.

Serveis a Veïns Positius i Veïns Positives

Els Edificis Positius també els formen empreses, comerços, escoles, llars de gent gran, centres mèdics o esportius. Els edificis d’oficines han d’esdevenir també Edificis Positius amb persones treballadores positives. Ofereixen serveis de transformació dels espais que ajudin a esdevenir organitzacions i empreses saludables per fomentar un bon veïnatge amb la resta de l’edifici. Millorar la qualitat dels espais en termes de seguretat, ergonomia, confort ambiental i higiene. La seguretat dels espais redueix els riscos de la clientela i possibilitats de baixes de persones treballadores. Incrementar la flexibilitat per donar resposta als canvis organitzatius, espais eficients, dinàmics i segurs. Permetre espais adaptats per tot tipus de persones. Definir la imatge corporativa fusionant la cultura de la organització amb la imatge de marca. Ser sostenibles amb un ús eficient dels recursos i l’ús d’energies renovables, amb una bona gestió de residus i el reciclatge, i utilitzant materials saludables i duradors.

Contacteu amb Efebé

  © 2019-2021 Edificis Positius

  Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

  CONTACTEU-NOS

  Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

  Enviant

  Inseriu les vostres dades d'accés

  Forgot your details?