Política de privacitat i dades TSR

 

1 . – Condicions d’ús

Aquest lloc pot contenir enllaços que poden redireccionar la persona usuària a altres llocs i pàgines web gestionades per terceres persones alienes a TSR Territori Socialment Responsable SCCL, a partir d’ara TSR, i sobre els quals TSR no té cap tipus de control. TSR no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web. Així mateix, l’accés a aquests llocs i pàgines web, a través del nostre lloc web, no implica la recomanació ni l’aprovació dels seus continguts.

 

2 . – Limitació de responsabilitat

2.1 La utilització d’aquest lloc web es realitza per propi compte i risc de la persona usuària.

2.2 TSR i persones treballadores no es responsabilitzen dels errors o omissions que pugui tenir el contingut d’aquest lloc web o altres continguts als que es pugui tenir accés a través del mateix. Tampoc seran ni podran considerar-se responsables per qualsevol dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada basada en la informació que s’hi conté.

2.3 TSR no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions tècniques en els documents electrònics o fitxers de la persona usuària. En conseqüència, TSR no respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar a la persona usuària o a terceres persones.

 

3 . – Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual

TSR utilitza la llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0) que permet compartir i modificar els continguts del lloc web en els següents termes:

Reconeixement de l’autoria.

No utilitzar el material per a finalitats comercials.

Si es modifiquen o es creen continguts a partir del material, les creacions s’han de difondre amb la mateixa llicència que l’obra original.

 

4 . – Política de Privacitat

D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, s’informa del següent:

4.1 En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través del portal Edificis Positius – TSR , seran incorporades automàticament a un fitxer informàtic de titularitat i responsabilitat de TSR, amb domicili social al carrer Mallorca 1, 1a planta despatx 9B, 08014 Barcelona.

4.2 Aquesta informació que rep TSR, de part de la persona usuària, és tractada amb la màxima confidencialitat.

4.3 La recollida i tractament automatitzat de les seves dades personals té com a finalitat informar dels nostres serveis o per a les finalitats indicades en els avisos corresponents, podent, així mateix, enviar qualsevol tipus d’informació amb continguts que es considerin del vostre interès.

4.4 Les dades personals que es facilitin seran comunicades a terceres persones només en cas necessari i sempre complint amb els requisits disposats per la normativa aplicable i comunicant-li a vostè.

4.5 TSR només utilitza cookies d’analítica web sense perjudici de reservar-se el dret de modificar aquest criteri.

4.6 En qualsevol moment, vostè tindrà la possibilitat d’exercitar els drets d’accés (petició d’informació sobre les dades personals), rectificació o cancel·lació (petició de correcció o supressió de dades personals inexactes o incorrectes) i oposició previstos a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

4.7 Si vol conèixer les dades personals que TSR té emmagatzemades a la base de dades o si, per contra, no vol que tingui cap dada personal seva, pot contactar de forma personal amb nosaltres de la següent manera:

Enviant-nos una carta certificada per correu ordinari o un missatge de correu electrònic a l’adreça: dades@edificispositius.cat

4.8 TSR guardarà les dades de caràcter personal recaptades i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. TSR complirà les esmentades obligacions en compliment del que estableix la normativa aplicable.

 

Informació general del lloc web

 

TSR Territori Socialment Responsable, SCCL – C. Mallorca 1, 1a planta despatx 9B, 08014 Barcelona, adreça de correu electrònic – dades@edificispositius.cat – i qualsevol altra dada que permeti establir comunicació directa i efectiva – adreça física, abans indicada, on remetre correu ordinari.

Número d’Identificació Fiscal: F67305193

Inscripció al Registre de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya núm. 15.145.

TSR és una iniciativa social sense ànim de lucre.

© 2019-2022 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?