Sònia Lozano, Can Pahissa, Vilanova i la Geltrú, Ecol3VNG

Hem presentat d’Edificis Positius a Vilanova i la Geltrú amb Ecol3VNG. I ja tenim data per un taller per ser Veïns Positius i Veïnes Positives!

La presentació es va fer el passat 12 d’abril davant de 20 persones interessades en el gran canvi que pot suposar la implementació de la iniciativa Edificis Positius en les seves comunitats de veïns i veïnes. L’activitat, realitzada a Can Pahissa, centre per la resiliència i la sostenibilitat, va tenir una gran rebuda per part del públic.

Can Pahissa, Vilanova i la Geltrú, EcolVNG

Iniciatives que impulsen el canvi

L’objectiu d’Edificis Positius és la de canviar el món des de casa nostra i des del nostre edifici, és a dir, des del nostre context més proper i on hi podem tenir un gran impacte fàcilment. Ecol3VNG, proposa el mateix amb la seva moneda local, la “turuta”, incentivant i fent créixer l’economia local per mitjà de la moneda per fer d’aquest planeta un lloc més sostenible i incrementant el benefici per les persones que viuen i treballen a Vilanova i la Geltrú.

Unint sinergies

La voluntat de millorar l’entorn més pròxim amb iniciatives i accions comunitàries és el que ha fet que les sinergies d’aquestes dues iniciatives se sumin. De fet, TSR busca entitats que vulguin sumar per activar i acompanyar a persones que vulguin millorar el seu entorn.

Taller d’apoderament per esdevenir Veí Positiu i Veïna Positiva

Una de les preguntes que més ens fan fer durant la intervenció va ser la de com esdevenir Veïns Positius i Veïnes Positives. Fruit d’aquest interès i aquest èxit, es va acordar una data per un taller d’apoderament que els hi donarà les eines per engegar la iniciativa al seu edifici. El taller d’apoderament serà el pròxim dilluns 13 de maig, de 18h a 20:30h a Vilanova i la Geltrú. Per inscripcions podeu omplir el formulari. Des d’Edificis Positius creiem que a Vilanova i la Geltrú ja hem plantat la primera llavor del que seran els primers edificis positius, veïns positius i veïnes positives.

1 Comentari

Comments are closed.

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?