Dibuix de l'Èric a veïns i veïnes
  • El COVID-19, una oportunitat per fer veïnatge positiu

L’Èric és un nen petit, de només dos anys, que viu a Sant Fruitós de Bages. És un dels milers de nens i nenes que, des de divendres passat, es troba confinat a casa seva, per no contagiar-se del COVID-19.

Aquests dies, les mares i els pares s’esforcen per fer d’aquest confinament un temps productiu, intentant que la canalla no s’avorreixi o que, literalment parlant, no es torni boja. Tenir les criatures tancades a casa, sense poder sortir durant dies, i resistir, és tasca d’heroïnes i d’herois.

N’hi ha que aprofiten per fer coses positives. Són Veïns Positius i Veïnes Positives, com l’Èric i la seva mama (una d’aquestes heroïnes), que s’han entretingut pintant uns dibuixos meravellosos, plens de color, alegres i amb un missatge molt positiu per a la seva comunitat de veïnatge. En el seu dibuix es pot llegir: TOT ANIRÀ BÉ!

Un alè d’esperança i il·lusió penjat a l’entrada de l’edifici i que dona la benvinguda als veïns i les veïnes del petit Èric.

Gràcies Èric, gràcies mama de l’Èric i gràcies a tots els Veïns Positius i les Veïnes Positives que fan que en aquests moments difícils no perdem la il·lusió.

Dibuixos de l'Èric a veïns i veïnes

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?