Les empreses sou aliades clau en el desenvolupament d’Edificis Positius. No només perquè sou agents que conviviu en la trama urbana amb els Veïns Positius i les Veïnes Positives (VP), sinó també per les grans possibilitats que teniu de desenvolupar-vos com actors responsables i fer créixer la iniciativa per a un benefici comú.

Accedir a un públic prescriptor

Amb Edificis Positius, teniu l’oportunitat d’establir un diàleg amb la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives, un grup de persones compromeses amb la societat i que busquen camins per a millorar el seu entorn. Persones que actuen com a prescriptores dins de la seva comunitat i, fins i tot, són usuàries pioneres en adaptar noves formes de vida i de consum (early adopters).

Voluntariat corporatiu

A més a més, des d’Edificis Positius us oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses podeu establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació us permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius / Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

Desenvolupar la vostra RSE

Us convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor tot desenvolupant la vostra responsabilitat social empresarial (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-vos totalment en la iniciativa.

Sigues
Veí Positiu / Veïna Positiva

Si creus en les persones, en que tots podem fer coses, per petites que siguin, per aconseguir un món millor… tu ets dels nostres!

VULL PARTICIPAR!