• El passat dijous 13 de febrer, Josep Ma Canyelles, president de la cooperativa TSR Territori Socialment Responsable, va presentar el projecte “Edificis Positius” al Caixa Forum de Girona.
  • Edificis Positius és una iniciativa que té l’objectiu d’apoderar les persones perquè visquin positivament l’experiència de ser veïns i veïnes.
  • Us podeu sumar a la iniciativa i esdevenir veïns i veïnes positives materials de les vostres comunitats clicant en aquest enllaç.

Des de la iniciativa Edificis Positius es promou una nova forma de participació social perquè les persones que vivim als edificis ens sentim apoderades i que des de la comunitat de veïns i veïnes construïm espais de cooperació, solidaritat, ajuda mútua i sostenibilitat social i ambiental dins del mateix edifici. Aquesta proposta ha de ser un canvi social innovador a partir del bon veïnatge que ha de permetre millores, tant materials com immaterials, en els edificis i les persones que hi vivim, tot acostant-nos als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS). 
L’acte va ser organitzat per les Càtedres de Responsabilitat Social Universitària (RSU) i de Promoció de la Salut, de la Universitat de Girona, de la mà de les seves responsables, Maria Rosa Terradellas i Dolors Juvinyà, respectivament.

A més, a l’acte hi va assistir una àmplia representació de la societat civil i pública de Girona, entre les quals hi havia la regidora de Promoció Econòmica i 4a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Girona, Glòria Planas, o el Diputat provincial i regidor també a l’Ajuntament, en Quim Ayats.

Vídeo resum editat per les càtedres de RSU i Salut de la Universitat de Girona

© 2019-2022 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?