El sentit estratègic de la responsabilitat corporativa

 

Una jornada per descobrir les iniciatives socials més innovadores i fer, entre tots, un món millor.

El proper 10 de juliolSER Catalunya organitza al CCCB MÓN MILLOR, una jornada sobre responsabilitat social empresarial dirigida a empresaris i emprenedors, gerents, professionals del màrqueting i la comunicació, i persones que treballen en departaments de RRHH i RSC.

Al llarg del matí, escoltarem els millors experts en responsabilitat social del nostre país, i casos d’èxit de diferents empreses que han integrat la RSC a la seva estratègia de negoci. Els assistents obtindran coneixement, eines i contactes per poder convertir el factor social en un element diferenciador i estratègic de les seves empreses.

Josep Maria Canyelles obrirà la jornada amb la ponència “El sentit estratègic de l’RSC” i Jordi Tolrà explicarà el cas d’èxit que és Edificis Positius.

SER Catalunya reuneix els portaveus d'un MÓN MILLOR

DESCOBREIX TOTS ELS CONTINGUTS I PARTICIPANTS DE MÓN MILLOR.

Si tu també vols integrar la Responsabilitat Social a la teva empresa o projecte, conèixer les iniciatives socialment responsables més innovadores i crear una marca molt més rellevant i competitiva, amb visió social, t’esperem el proper 10 de juliol, a les 9 h, al CCCB.

Els donatius que es recaptin entre els assistents els destinarem a la campanya Cap Nen Sense Joguina en què Ràdio Barcelona col·labora des de fa 52 anys i que vetlla perquè els nens i nenes sense recursos de Barcelona puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines noves.

Fes-te ja amb la teva invitació. I si vols assistir al taller pràctic, adquireix la teva entrada

SER Catalunya reuneix els portaveus d'un MÓN MILLOR

 

© 2019-2022 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?