• La FESC2020 ha comptat amb més de 60 activitats de diferents tipus (tallers, concerts, xerrades i més) que han omplert d’#AireFESC les gairebé quatre setmanes que ha durat la IX Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Del 23 d’octubre al 22 de novembre va oferir, pràcticament, una activitat diària relacionada amb l’ESS i la transició ecosocial.
  • TSR Territori Socialment Responsable participa novament a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya proposant la iniciativa Edificis Positius per promoure que puguem viure positivament l’experiència de ser veïns i veïnes, i apostant per serveis d’economia social per millorar: cobertes verdes, biohabitabilitat, reformes, edificis cardioprotegits…

Els dies entre setmana hi va haver dues propostes diàries. Abans es van programar les activitats vinculades al Fòrum Social de les Economies Transformadores, que es desenvolupa sota el paraigües de la FESC 2020. La cooperativa Territori Socialment Responsable ha exposarat projectes d’èxit basats en l’enfortiment dels vincles entre veïnatges i comunitats que posen en evidència que la resposta a les crisis i a un futur resilient passa per la construcció de vincles. El taller “La resiliència comunitària y el veïnatge positiu seguint els ODS” va tenir lloc divendres 13 de novembre, de 19:00 a 20:30h. Podeu descarregar-ne el programa aquí.

Vegeu el taller virtual tot seguit (durada 60 min.)

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?