La iniciativa Edificis Positius, liderada per TSR Territori Socialment Responsable, està arribant ràpidament a acords de col·laboració amb empreses proveïdores de serveis per millorar la qualitat de vida tant dels edificis de les ciutats de Catalunya com de les comunitats de veïnatge que hi resideixen. Per mitjà de convenis de col·laboració, empreses que tenen incorporada la responsabilitat social i que comparteixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, poden ja oferir els seus serveis i activitats en condicions molt avantatjoses als veïns i veïnes i a les comunitats de propietaris.

Marc Coderch CEO de PARC (al mig) després de signar el conveni amb EP

Marc Coderch CEO de PARC (al mig) després de signar el conveni amb EP

Avui us presentem PARC, un servei que proposa a les comunitats de veïns llogar places de pàrquing sobrants dels seus garatges a persones externes, en condicions molt avantatjoses tant pels llogaters com pels propietaris, ja que l’acord preveu que PARC millori també la seguretat i accessibilitat als aparcaments, i a un preu de lloguer inferior al de la mitjana del mercat.

PARC disposa d’una eina per compartir places d’aparcament entre ciutadans particulars. Economia circular per a places privades!

Les places d’aparcament particulars, malauradament, resten molt de temps en desús. PARC permet que puguis compartir la plaça de pàrquing amb un altre ciutadà mentre la deixes buida. De forma molt senzilla, indiques la disponibilitat de la plaça i nosaltres la connectem amb un altre usuari de la plataforma.

No caldrà que li donis el comandament en tant que PARC modernitza el teu garatge perquè la transacció funcioni sense comandament; el mòbil és la clau!

Funciona de la següent manera:

–    Indiques la disponibilitat, a través de l’app o per telèfon. De forma simplificada, la plaça és buida de forma recurrent, permanent o puntual?

–    Connectem aquesta disponibilitat amb un conductor, accedeix al garatge i paga per hores.

–    Del total que genera la plaça, t’endús el 70%, la Comunitat el 20% i PARC el 10%.

–    I poc més. Cada mes t’ingressem allò que ha generat la plaça. I, a part d’aquest benefici econòmic per a tu, la Comunitat ara és més solvent i has ajudat a descongestionar la ciutat.

A PARC, posem les Comunitats al centre d’allò què fem. Volem establir amb vosaltres una relació per tota la vida. Els baixos del vostre edifici tenen la clau per una mobilitat sostenible i volem potenciar que els particulars sigueu un agent econòmic d’importància dins el futur de la mobilitat.

És per aquest motiu que invertim en vosaltres. Totes les Comunitats de PARC reben, de forma gratuïta: 

–    Sistema de càmeres de videovigilància a les entrades al pàrquing.

–    El 20% del què generin les places d’aparcament.

–    Estudi energètic per reduir les factures de la llum i fer la transició energètica cap a energia renovable.

–    Comandaments digitals, gratuïts i il·limitats per a propietaris.

–    Protectors a les columnes del pàrquing.

–    Un servei de neteja semestral.

–    L’eina per guanyar diners amb la plaça.

INFORMACIÓ RELACIONADA: Adhesió de PARC a Edificis Positius

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?