Campanya Plena Inclusió de DINCAT
  • El sector de la discapacitat intel·lectual de Catalunya, amb DINCAT al capdavant apel·la a la responsabilitat i la sensibilitat de la societat davant les situacions viscudes per algunes persones amb discapacitat intel·lectual durant les seves passejades terapèutiques.

Des de l’entitat, demanen que es respecti i es garanteixi el dret de les persones amb discapacitat intel·lectual i als seus acompanyants a sortir al carrer i a no ser, ni increpats, ni insultats. A més, DINCAT recorda que en l’estat d’alarma decretat pel govern central, estan autoritzades les passejades terapèutiques.

En aquest sentit, DINCAT manifesta que cal tenir mes empatia i actuar des d’una manera racional, i entendre la complexitat de la situació. En definitiva, des de l’entitat manifesten que davant la situació excepcional, el fet de poder sortir al carrer no és un caprici sinó una necessitat, i per aquest motiu espera el més absolut respecte a les persones amb discapacitat intel·lectual en aquest moment complicat per al conjunt de la societat.

DINCAT és la federació que agrupa 281 entitats socials i representa els drets de més de 30.000 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a Catalunya.

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?