Careta entrada vídeo conversa_Carles Agustí

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Carles Agustí sobre la governança, el govern obert, smart cities, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Agustí va desplegar el Govern Obert de la ciutat de Barcelona (governobert.bcn.cat) i va aconseguir que Barcelona assolís per primera vegada el compliment 100% dels criteris internacionals de transparència. Ha col·laborat amb Nacions Unides en temes de governança i ODS.

Les converses formen part d’un entorn de positivitat. Des de TSR Territoris Socialment Responsables SCCL tenim Converses Positives amb persones que contribueixen a expandir la positivitat. Són persones interessants per a la nostra iniciativa Edificis Positius i per a tot el que ajudi a crear territoris socialment responsables.

El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció.

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?