El comerç dóna vida i seguretat als carrers. També genera ocupació directa i indirecta. Desenvolupa un paper social important i dóna un servei de proximitat clau. Per tot això, el comerç és un element essencial en la iniciativa d’Edificis Positius.

Comerços, gremis, associacions de comerciants, sigueu petits o grans, sou, doncs, agents implicats en el canvi social. Amb vosaltres compartim espai urbà i valors de sostenibilitat. Fins i tot, molts us trobeu dins d’edificis que poden esdevenir Edificis Positius amb Veïns Positius / Veïnes Positives.

Formant part de la comunitat d’Edificis Positius podreu:

Accedir a un públic compromès

Amb Edificis Positius, teniu l’oportunitat d’establir un diàleg amb la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives, un grup de persones compromeses amb la societat i que busquen camins per a millorar el seu entorn.

Desenvolupar la vostra RSE

Us convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor des de la gestió de responsabilitat social de la vostra empresa (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-vos totalment en la iniciativa.

Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses podeu establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació us permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius / Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

Voluntariat corporatiu

A més a més, des d’Edificis Positius us oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

Sigues
Veí Positiu / Veïna Positiva

Si creus en les persones, en que tots podem fer coses, per petites que siguin, per aconseguir un món millor… tu ets dels nostres!

VULL PARTICIPAR!