L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, Correos i un conjunt d’empreses col·laboradores, ofereixen un únic repartiment gratuït a domicili d’una cistella amb aliments per una setmana, a col·lectius d’especial risc per facilitar-los el manteniment del confinament i minimitzar els riscos de contagi de COVID-19.

S’enviaran aliments bàsics com pasta seca, arròs, salses, caldo, fruita, verdura, etc. Una de les entitats col·laboradores prepara les cistelles amb els aliments bàsics. Els aliments entregats són donacions de les entitats del sector alimentari.

Les entregues dels aliments s’iniciaran amb un marge de 3-7 dies. Els missatgers es posaran en contacte amb la persona indicada al formulari abans de fer les entregues.

El perfil de pacients va adreçat a aquests tres col·lectius (sense xarxa de suport per accedir al subministrament d’aliments):

  • Persones de més de 70 anys, o
  • Contagiats pel COVID-19 confinats a les seves llars, o
  • Malalts crònics amb especial necessitat d’evitar el contagi per la seva patologia de base en situació de vulnerabilitat.

Per tenir aquesta ajuda s’ha de demanar a la treballadora social del seu CAP.

0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

© 2019-2020 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant
o

Inseriu les vostres dades d'accés

o    

Forgot your details?

o

Create Account