Sou aquí:
Print

Servei de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Des de Convivència i Ciutadania treballen per afavorir la convivència, oferint vies no adversarials de prevenció, gestió i resolució de conflictes. A través de la cultura del diàleg i la coresponsabilització del conjunt de la ciutadania, de forma transversal i cooperativa, fomenta una millor vida en comunitat.

Ofereix serveis de:

  • Resolució de conflictes a les comunitats de veïns: El servei de resolució de conflictes de comunitats de veïns i veïnes s’ofereix a tota la ciutadania de Vilafranca del Penedès i us pot acompanyar a resoldre aquelles problemàtiques que distorsionen la convivència en l’àmbit comunitari i veïnal. La finalitat serà sempre establir les bases per assolir un major nivell de convivència ciutadana.
  • Mediació veïnal, comunitària i familiar: El servei de mediació veïnal, comunitària i familiar és un servei gratuït i s’ofereix a tota la ciutadania de Vilafranca del Penedès. Consisteix en oferir un espai confidencial, on fent ús del diàleg i amb ajuda de professionals, s’assumeix un paper de coprotagonistes per trobar un acord beneficiós per a totes les parts implicades.
Servei de Convivència i Ciutadania: 93 890 32 55
Policia Local: 93 892 38 38
Telèfon d'emergències: 112
Atenció contra la violència masclista: 900 900 120
Informació general: 012
Taula de Continguts

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?