Sou aquí:
Print

Domòtica a les comunitats de veïns: tot el que cal saber

La domòtica (i la immòtica) ja és una realitat en moltes llars: a més de millorar l’accessibilitat, ofereix una gran quantitat de beneficis, com ara millorar el confort o la seguretat. Però, sabies que és possible tenir una comunitat de veïns domotitzada? Tot seguit t’expliquem tot el que necessites saber sobre la domòtica a les comunitats de veïns. Segueix llegint!

Avantatges de les instal·lacions domòtiques

La domòtica ha fet el seu camí en les nostres llars. Molts ja tenim dispositius com Google Home a casa nostra, i l’utilitzem per realitzar tasques senzilles. La veritat és que existeixen multitud d’instal·lacions d’automatització de la llar que no només pot facilitar-nos la vida a casa nostra, sinó que poden ser una eina molt útil en comunitats de veïns. Els avantatges dels sistemes de domòtica són múltiples.

  • Permeten l’automatització d’una multitud de funcions
  • Són un estalvi energètic significatiu
  • La gestió és molt més ràpida i fàcil
  • Millora el nostre confort i seguretat durant la nostra vida quotidiana

En les comunitats de veïns, aquesta darrera característica és la més destacable i possiblement el més utilitzada. Els sistemes de domòtica permeten incorporar i administrar intel·ligentment alarmes, simuladors i fins i tot facilitar certes tasques, tal com expliquem una mica més avall.

Domòtica en Comunitats de Veïns

Els sistemes domòtics no són exclusius dels habitatges particulars. Els edificis residencials o d’oficines poden accedir a aquests sistemes per gaudir dels avantatges. Però, en quines tasques es pot incloure la domòtica dins de les Comunitats de veïns?

Seguretat i control d’accessos

Una de les funcions més recurrents quan es tracta de domòtica a les comunitats de veïns és garantir la seguretat. És per això que les eines poden ser incorporades per gestionar intel·ligentment les alarmes de l’edifici, incloure simuladors de presència, o implementar la videoseguretat. També podem trobar altres funcions, com ara videoporters intel·ligents o càmeres de vigilància controlades per streaming, i fins i tot millorar la seguretat en el garatge comunitari. D’aquesta manera, no només necessitaràs una bona assegurança de comunitats, sinó que pots estar més protegit gràcies als sistemes domòtics.

Publicat a Mutua de Propietarios, 16/01/2020

Taula de Continguts

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?