Edificis Positius és, creixerà i serà si treballa amb entitats amb qui comparteix valors i que ja són al territori. Sumant arribarem més lluny.

Les entitats socials, culturals i de barri… totes vosaltres podeu aportar coneixement i especialització a la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives.

Amb Edificis Positius les entitats socials, culturals i de barri teniu l’oportunitat de:

Comunicar la vostra tasca a més gent

Des d’Edificis Positius, us ajudem a fer arribar el vostre missatge a la comunitat del vostre entorn, perquè es reconegui la vostra feina i la de qui col·labora amb vosaltres.

Ampliar les vostres persones membres i voluntàries

També podem contribuir a activar el voluntariat a la vostra entitat així com també fer créixer la quantitat de persones adherides a la vostra causa.

  Teixir aliances

Us proposem teixir aliances per treballar conjuntament. Si compartim valors i objectius, per què no fer-ho conjuntament?

ACTIVITATS AMB ENTITATS I ONL

T’has preguntat alguna vegada si vius en una casa sana?

Passem el 90% del nostre temps en espais tancats que no són segurs ni sans per a nosaltres i les nostres famílies. Segons l’OMS fins el 24% de les malalties són causades per exposició a contaminants ambientals que poden evitar-se. Malalties la causa de les quals sol ser de difícil diagnòstic i poden incloure fatiga, esgotament, pérdua del desig sexual, […]

Els APIs catalans s’uneixen a la iniciativa Edificis Positius per promoure el desenvolupament sostenible

El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) de Barcelona, l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i la cooperativa sense ànim de lucre TSR Territori Socialment Responsable, han signat un conveni de col·laboració per fer que les comunitats de veïns siguin més sostenibles, inclusives i resilients.

Demà: Marketplace Virtual de Respon.cat. Serà una gran experiència: que no t’ho expliquin!

Demà és el dia, per fi ha arribat el Marketplace Virtual de Respon.cat en el que participa TSR per presentar dos nous serveis per a empreses.
Segur que mai heu participat en un esdeveniment com aquest.
Fem una cadena de col·laboracions i complicitats.
Serà tot una experiència: que no us ho expliquin!

Abordatge intel·ligent dels ODS per les Pimes

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marquen el gran repte col·lectiu per 2030 i afecten no només governs o empreses multinacionals. Nacions Unides apel·la a totes les organitzacions, i també a la ciutadania, a fer-se seu aquest repte necessari per garantir la supervivència de la humanitat. El lideratge empresarial és imprescindible per assolir els ODS i això requereix que el […]

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Alexis Serra, director de l’Oficina per la Reforma Horària

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Alexis Serra, director de l’Oficina per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya, sobre la gestió del temps i el repte de la reforma horària, que es preveu que a Catalunya sigui una realitat al 2025. Les converses formen part d’un entorn de positivitat. Des de […]

Un edifici del grup cooperatiu Mondragón: segona certificació WELL v2 de benestar

Fa uns dies l’edifici de la seu de KREAN a Mondragón va obtenir la certificació WELL Gold convertint-se en el segon edifici certificat a Espanya sota la modalitat WELL v2. El projecte va ser assessorat en matèria de salut, benestar i sostenibilitat per LKS KREAN que va actuar tant com a propietaris d’edificis i com a WELL AP. Es tracta […]

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Xavier López

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Xavier López sobre l’Economia social i, més en general, sobre la necessitat de desenvolupar aliances entre empreses. Xavier López ha desevolupat la seva activitat professional en el món cooperatiu i també en el sector públic com a director general d’Economia Social. Actualment està focalitzat en l’acompanyament per al […]

Mr Neiborhú, una app per activar la solidaritat veïnal

L’aplicació permet contractar serveis i, en una segona fase, es podran gestionar incidències i avaries i, fins i tot, realitzar juntes de veïns.

Us convidem a afegir-vos al nou canal de Telegram d’Edificis Positius!

Us convidem a afegir-vos al nou canal de Telegram d’Edificis Positius

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Carles Agustí

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Carles Agustí sobre la governança, el govern obert, smart cities, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

© 2019-2020 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant
o

Inseriu les vostres dades d'accés

o    

Forgot your details?

o

Create Account