Edificis Positius és, creixerà i serà si treballa amb entitats amb qui comparteix valors i que ja són al territori. Sumant arribarem més lluny.

Les entitats socials, culturals i de barri… totes vosaltres podeu aportar coneixement i especialització a la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives.

Amb Edificis Positius les entitats socials, culturals i de barri teniu l’oportunitat de:

Comunicar la vostra tasca a més gent

Des d’Edificis Positius, us ajudem a fer arribar el vostre missatge a la comunitat del vostre entorn, perquè es reconegui la vostra feina i la de qui col·labora amb vosaltres.

Ampliar les vostres persones membres i voluntàries

També podem contribuir a activar el voluntariat a la vostra entitat així com també fer créixer la quantitat de persones adherides a la vostra causa.

  Teixir aliances

Us proposem teixir aliances per treballar conjuntament. Si compartim valors i objectius, per què no fer-ho conjuntament?

ACTIVITATS AMB ENTITATS I ONL

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Xavier López

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Xavier López sobre l’Economia social i, més en general, sobre la necessitat de desenvolupar aliances entre empreses. Xavier López ha desevolupat la seva activitat professional en el món cooperatiu i també en el sector públic com a director general d’Economia Social. Actualment està focalitzat en l’acompanyament per al […]

Mr Neiborhú, un app per activar la solidaritat veïnal

L’aplicació permet contractar serveis i, en una segona fase, es podran gestionar incidències i avaries i, fins i tot, realitzar juntes de veïns.

Us convidem a afegir-vos al nou canal de Telegram d’Edificis Positius!

Us convidem a afegir-vos al nou canal de Telegram d’Edificis Positius

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Carles Agustí

Josep Maria Canyelles (TSR SCCL) ha tingut una conversa molt interessant amb Carles Agustí sobre la governança, el govern obert, smart cities, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Campanya per al lideratge del veïnatge positiu entre persones nouvingudes

En el marc de la campanya “Veïnatge positiu per a persones nouvingudes” de TSR Territori Socialment Responsable, i amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Immigració i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, s’han realitzat un cicle de tallers amb diverses associacions de persones d’origen llatinoamericà

[Converses Positives] Josep Maria Canyelles conversa amb Mercè Casals

Parlem de la iniciativa Edificis Positius i com ens adaptem a la nova situació per ajudar ciutadania i empreses a ser més resilients.

Les comunitats de propietaris no podran regular l’ús de les zones comunes dels edificis per part dels menors de 14 anys

També estableix que no estarà permès l’accés a espais recreatius infantils a l’aire lliure, així com a instal·lacions esportives. No s’ha autoritzat l’obertura de cap espai comunitari. Per tant, han de romandre tancats tots els espais i elements comuns que actualment no poden utilitzar-se.

Edificis Positius us convida a “fer bola de neu” d’una enquesta sobre els usos del temps

L’Oficina per a la Reforma Horària promou per mitjà del CEO una enquesta sobre els Usos del temps en el marc de la pandèmia per COVID-19. Podeu emplenar l’enquesta en aquest enllaç.

Donem suport a la campanya ciutadana pel dret a viure a la pròpia llar en un entorn vital acollidor, inclusiu i accessible

El Manifest ciutadà “Volem llars per viure” comença aquesta setmana la campanya d’adhesions a través de la web www.llarsperviure.org. Es reclama el dret a viure a la pròpia llar en línia amb la Convenció de les Nacions Unides, que diu que tota persona ha de poder…

Amb motiu del Dia Internacional de Sensibilització envers el Soroll, fomentem un Veïnatge Positiu

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de Sensibilització envers el Soroll i en el context del confinament, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha publicat un reportatge que anima els veïns i les veïnes a tenir cura amb el soroll que produïm a casa. Soroll i confinament La pandèmia generada pel virus COVID-19 […]

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant
o

Inseriu les vostres dades d'accés

o    

Forgot your details?

o

Create Account