El comerç dóna vida i seguretat als carrers. També genera ocupació directa i indirecta. Desenvolupa un paper social important i dóna un servei de proximitat clau. Per tot això, el comerç és un element essencial en la iniciativa d’Edificis Positius.

Comerços, gremis, associacions de comerciants, sigueu petits o grans, sou, doncs, agents implicats en el canvi social. Amb vosaltres compartim espai urbà i valors de sostenibilitat. Fins i tot, molts us trobeu dins d’edificis que poden esdevenir Edificis Positius amb Veïns Positius / Veïnes Positives.

Formant part de la comunitat d’Edificis Positius podreu:

Accedir a un públic compromès

Amb Edificis Positius, teniu l’oportunitat d’establir un diàleg amb la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives, un grup de persones compromeses amb la societat i que busquen camins per a millorar el seu entorn.

Desenvolupar la vostra RSE

Us convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor des de la gestió de responsabilitat social de la vostra empresa (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-vos totalment en la iniciativa.

Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses podeu establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació us permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius / Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

Voluntariat corporatiu

A més a més, des d’Edificis Positius us oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

Lluís Llanas de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta recorda la importància del comerç de proximitat

Sigues Comerç Positiu

Si creus en les persones, en que tothom pot fer coses, per petites que siguin, per aconseguir un món millor… tu ets dels nostres!

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?