Les administracions locals trobareu en Edificis Positius l’aliança per fomentar els valors de la democràcia i civisme entre la ciutadania de la vostra població. Us convidem a formar part d’una comunitat compromesa amb els seu entorn i amb ganes de millorar-lo.

Us oferim accedir a:

Una participació ciutadana més efectiva

Una nova manera de participació ciutadana: més propera, més activa, per tant, més efectiva. Edificis Positius us proposa integrar diverses accions on la protagonista és la pròpia ciutadania, on és conscient, s’implica i actua sota valors de sostenibilitat davant dels nous reptes socials, econòmics i ambientals. Una de les maneres d’aconseguir-ho és a través dels tallers d’apoderament que fem a Veïns Positius / Veïnes Positives i el seguiment i acompanyament que els oferim per implementar el seu full de ruta d’accions a la seva Comunitat. Tot, dins de les mateixes escales de persones veïnes dels edificis de les vostres poblacions.

Implicar a la ciutadania als ODS

Els propers mandats municipals, els ajuntaments hauran de treballar sota criteris dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per les Nacions Unides. Mitjançant Edificis Positius és viable fer arribar les missatges dels 17 ODS a la ciutadania de manera directa i planera.

Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les administracions locals podeu establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació us permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius / Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

Voluntariat corporatiu

A més a més, des d’Edificis Positius us oferim el programa de voluntariat corporatiu proposant al personal públic que siguin Veïns Positius /Veïnes Positives a les seves mateixes escales i comunitats. I ajudar, així, a desenvolupar els mateixos valors de la institució municipal fora de les seves dependències. A més, és un programa apte per a qualsevol perfil de persona i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

Afavorir un Territori Socialment Responsable

Participar, sent membre de la comunitat d’Edificis Positius, és fomentar un Territori Socialment Responsable (TSR) amb tot els seus agents implicats, des de comerços, PIME, resta d’empreses, cooperatives, entitats, i com no Veïns Positius / Veïnes Positives, tenint un paper actiu. Junts, juntes, serem millors i arribarem més lluny.

Sigueu
Administració Positiva

Genereu consciència en el vostre territori i porteu els ODS a les persones facilitant que cada ciutadà es posi al servei del canvi!

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?