Els administradors de finques sou aliats clau en el desenvolupament d’Edificis Positius. No només perquè sou agents que conviviu en la trama urbana amb Veïns Positius / Veïnes Positives (VP), sinó també per tenir ja un paper actiu en les mateixes comunitats aportant la vostra professionalitat en la gestió d’aspectes més legals de la convivència en una escala de veïns.

Amb Edificis Positius podreu complementar la vostra acció amb aspectes més relacionats amb el bon veïnatge i vinculats a valors de sostenibilitat.

Fidelitzar les Comunitats

Amb Edificis Positius podreu promoure diferents accions a les comunitats que vosaltres gestioneu per fomentar el bon veïnatge sota valors del civisme i sostenibilitat. Així, aportareu encara més valor al vostre servei professional d’administració de finques.

Voluntariat corporatiu

A més a més, des d’Edificis Positius us oferim el programa de voluntariat corporatiu apte per a qualsevol perfil de persona i amb una visió transversal, ja que permet abordar temes tant diversos com els socials, culturals, ambientals, tecnològics…

Canal de comunicació bidireccional

Mitjançant Edificis Positius, les empreses podeu establir un canal de comunicació bidireccional amb una població conscient i amb valors de sostenibilitat social, ambiental i econòmica. Aquesta comunicació us permet tant fer arribar missatges a Veïns Positius / Veïnes Positives com també rebre les seves inquietuds, idees i propostes.

Desenvolupar la vostra RSE

Us convidem a formar part de nostra comunitat per a fer un món millor tot desenvolupant la vostra responsabilitat social empresarial (RSE) sigui donant suport a una campanya puntual i/o territorial, sigui implicant-vos totalment en la iniciativa.

© 2019-2023 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?