Edificis Positius és, creixerà i serà si treballa amb entitats amb qui comparteix valors i que ja són al territori. Sumant arribarem més lluny.

Les entitats socials, culturals i de barri… totes vosaltres podeu aportar coneixement i especialització a la comunitat de Veïns Positius / Veïnes Positives.

Amb Edificis Positius les entitats socials, culturals i de barri teniu l’oportunitat de:

Comunicar la vostra tasca a més gent

Des d’Edificis Positius, us ajudem a fer arribar el vostre missatge a la comunitat del vostre entorn, perquè es reconegui la vostra feina i la de qui col·labora amb vosaltres.

Ampliar les vostres persones membres i voluntàries

També podem contribuir a activar el voluntariat a la vostra entitat així com també fer créixer la quantitat de persones adherides a la vostra causa.

  Teixir aliances

Us proposem teixir aliances per treballar conjuntament. Si compartim valors i objectius, per què no fer-ho conjuntament?

ACTIVITATS AMB ENTITATS I ONL

La positivitat, el nou repte de les empreses

Vuit empreses reben la distinció Empresa Positiva 2019 pel seu compromís amb el territori Es pretén reconèixer el bon veïnatge empresarial com a compromís de responsabilitat social de proximitat 28 d’octubre de 2019.- Divendres 25 d’octubre va tenir lloc al Palau Macaya una jornada empresarial per llançar el nou concepte d’Empresa Positiva per a aquelles organitzacions que han demostrat un […]

Innovació al servei de la salut del planeta

Des d’Edificis Positius ens adherim al Manifest de l’Economia Social sobre la sentència del procés

Les entitats i persones sotasignades des de la nostra pràctica dels valors cooperatius i de l’economia social i solidària expressem el nostre rebuig davant de la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem contra els i les polítiques i els líders presos pel procés d’independència de Catalunya i des de l’ESS volem manifestar:1. Ens pronunciem públicament en contra de la sentència condemnatòria […]

Edificis Positius a la fira Municipàlia de Lleida

T’agradaria canviar el món des de casa teva? Vols viure POSITIVAMENT l’experiència de ser veí i veïna? Vine a conèixer-nos! Del 22 al 24 d’octubre ens trobaràs a la fira Municipàlia de Lleida (Pavelló 1A estand 53) de 10-19h. Accés gratuït per a visitants professionals. Podeu sol·licitar la invitació aquí: https://firadelleida.com/municipalia/invitacio-professional/ Des d’Edificis Positius, us proposem ser Veïns Positius i […]

Xerrada-taller sobre Veïnatge Positiu a l’Ecoviure de Manresa

Aquest cap de setmana Edificis Positius estarà a la fira Ecoviure de Manresa. Diumenge 20 i en el marc de la fira organitzarem una xerrada-taller sobre Veïnatge Positiu. Aquest cap de setmana estarem a la fira Ecoviure de Manresa, compartint l’estand de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa. Si vols tenir més informació sobre com ser un Veí Positiu […]

Chakir el Homrani: “Animo la ciutadania a esdevenir Veïns Positius i Veïnes Positives al servei de la transformació social”

Ser Veí Positiu i Veïna Positiva: el cas de la Norma Cook i en Chris Salvatore

Acte de presentació de la iniciativa “Edificis Positius” a Vilafranca del Penedès

Edificis Positius es presenta a Amposta per fomentar el veïnatge positiu

A l’estiu, també veïnatge positiu! #FemEstiuPositiu

 

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant
o

Inseriu les vostres dades d'accés

o    

Forgot your details?

o

Create Account