Dijous 19 de setembre de 2019, a les 19:00h. a l’Escorxador

Barcelona, 18 de setembre de 2019

Demà dijous tindrà lloc a Vilafranca la presentació d’Edificis Positius, una iniciativa de TSR TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE, SCCL, una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre creada per fomentar territoris socialment responsables i el desenvolupament sostenible.

Edificis Positius vol abordar el canvi social de manera innovadora a partir de la seva mirada en el bon veïnatge i a tot allò, material o immaterial, que es pot portar a terme des dels edificis i les persones que hi conviuen.

Edificis Positius pretén contribuir a crear un entorn de consciència positiva al voltant dels edificis residencials, abordant activament el repte que suposa la convivència en un marc de propietat horitzontal i creant les condicions perquè els edificis i les comunitats de veïnat i propietat siguin part de la solució als reptes socials, ambientals i econòmics que afronta la societat.

  • Reforçar el bon veïnatge
  • Incrementar la participació social i la presa de consciència
  • Millorar la qualitat de vida
  • Fomentar la cohesió social
  • Abordar reptes de sostenibilitat
  • Reforçar l’economia social, responsable i compromesa
  • Contribuir al bé comú

Així els veïns i les veïnes dels edificis d’habitatges esdevindrien Veïns Positius i Veïnes Positives per convertir els seus edificis en Edificis Positius.

A l’acte hi han estat convidats ajuntaments, institucions, organitzacions i entitats de Vilafranca, però també és obert a la ciutadania en general. La presentació anirà a càrrec de Josep Maria Canyelles, president de la cooperativa i de les persones col·laboradores de TSR, i es tancarà amb la intervenció de Gemma Sivill de la Fundació Pro Penedès i d’un representant del govern municipal.

Aquest acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Fundació Pro Penedès i Coopsetània, és promogut per la Generalitat de Catalunya i rep finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© 2019-2022 Edificis Positius

Política de privacitat | Política de cookies | Contacte

CONTACTEU-NOS

Voleu saber alguna cosa més? No dubteu en escriure'ns i us contestarem el més aviat possible!

Enviant

Inseriu les vostres dades d'accés

Forgot your details?