Si creus en les persones, en que tots podem fer coses, per petites que siguin, per aconseguir un món millor…. tu ets dels nostres!

A Edificis Positius volem viure en un entorn de convivència i civisme, on la sostenibilitat social, ambiental i econòmica és necessària per afrontar els reptes de futur.

Si coincideixes amb nosaltres, t’animem a adherir-te a Edificis Positius.

Rebràs informació sobre les nostres activitats i de les accions que estan fent Veïns Positius i Veïnes Positives. També t’explicarem com van apareixent Edificis Positius (EP) per a tot el territori.

Només cal que omplis el formulari de la dreta.

 

I si vols passar a l’acció, nosaltres t’acompanyem a ser Veí Positiu i Veïna Positiva

Comparteix la iniciativa Edificis Positius amb els teus amics i contactes.

Entre tots farem un món millor des de casa!

Share this Post

Vull adherir-me a
Edificis Positius!

Nom i Cognoms
Email
Codi Postal
Rebre informació
Política de Privacitat

Declaració

Per uns Edificis Positius

Com a persona veïna i/o copropietària em sento coresponsable no sols de les parets que em separen dels meus veïns i les meves veïnes, sinó també de l’entorn social, ambiental, econòmic i emocional que compartim.

Des dels edificis on tinc casa meva, decideixo ser part de la solució. Vull contribuir a la sostenibilitat i al bé comú recuperant el bon veïnatge i esdevenint Veí Positiu / Veïna Positiva.

Som edificis, som ciutat. Prenem consciència dels impactes. Establim compromisos. Actuem. Convertim els nostres edificis en Edificis Positius.